Drar til texas om nøyaktig 2 måneder! (amaliemo)
Forside Legg meg til som venn Videoer Kontakt

Drar til texas om nøyaktig 2 måneder!

 • 24.01.2012kl.21:34 i Blogg
 • (2)


Gleder meg utrolig! Vi drar den 24 mars ;) Vi var der i påsken ifjor også, bestefaren min bor da i Texas. Han bor på en øy kalt south padre island! Det er utrolig koselig der, og jeg føler meg på en måte ganske hjemme der! Øya er rett og slett en ferieøy, nesten alle butikkene der er slike turist butikker hvor de selger div greier! Det er utrolig varmt der på den tiden, og øya er jo en øy, og vi er så heldige at det stranden er rett uttafor hotellet, også er det badebasseng på hotellet også. Bestefaren min bor på hotell,  kult? 

PS: Bildene som kommer nå er bilder som er tatt med web.. aner ikke hva slags pc bildene ligger på eller whatever, også var jo selfølgelig kameraet tom for strøm og jeg får ikke lastet opp mobilbilder til pc'n OG jeg har mistet kabelen for å laste opp fra ipoden, hahahaa...

hotellet's basseng, er ikke kjempestort, men stort nok, iogmed at ikke så mange pleier å bade der er det stort nok for meg ;)

om dere ser, så ser dere gelenderet på dette bildet, det er terassegelenderet til bestefar, så stranda er jo rett nedfor!

husker ikke hva dette stedet het, men det er et sånn sted på øya, hvor de har masse skilpadder som er skadet, også kan man komme gratis og se på dem, og donere penger for å hjelpe dem! Koselig sted!

stranda<333 det går jo en slik strandlinje langs hele øya.
Dette ble jo bare litt dårlige bilder av gamle bilder, men det gir jo et lite innblikk! Skal ta med pc dit, så skal dra på internett kafe minst 1 gang pr dag for å blogge! Så kommer til å bli gøy! Skal få laget et bedre innlegg før jeg drar! Skal jo ikke dra før til påske, så er en liten stund til... hehee!

Har du vært i Texas/USA før? 


 • 24.01.2012 kl.22:37
  Heldig! Håper du får ett kjempeflott opphold der når den tiden kommer. :) Er tross alt ei stund igjen, hihi ^^

  Ha en fin kveld videre<3
  24.01.2012 kl.23:06
  Åh det hørtes bare helt utrolig fantastisk ut! :)

  Har aldri vært i USA eller sånn utenfor Europa faktisk. Men drømmen er å dra på roadtrip i USA en gang i tiden :)
  Design av: Ina Anjuta  hits