"VÅKEN" DRØMMING? HJELP (amaliemo)
Forside Legg meg til som venn Videoer Kontakt

"VÅKEN" DRØMMING? HJELPTror ikke jeg bør skrive så mye om selve drømmingen på bloggen, ettersom mange jeg kjenner leser bloggen min, og det kan virke litt rart..

Men greia er at jeg drømmer om samme person (en jeg kjenner, som jeg tenker på ekstremt mye) hver natt.. Og det føles ut som om jeg ligger våken, at jeg bare ligger i senga og ser rommet mitt i mørket, alt er liksom i øynene mine sitt perspektiv, om dere skjønner, og jeg ser alt jeg vanligvis ser når er ligger i senga, og jeg kan se klærne jeg sover i og alt sammen, alt jeg ser stemmer med virkeligheten.. Også kommer denne personen inn på rommet mitt, mens jeg ligger og sover på en måte, så våkner jeg, også gjør vi div. ting, i noen av drømmene så kan jeg ikke se "den" engang, jeg kan bare høre stemmen dens og føle at "den" er der.. Og jeg kan liksom gjøre alt jeg vil i drømmene, jeg kan gå rundt, og jeg tenker selv, jeg blir liksom smånervøs og tenker akkurat som jeg gjør om dagen. Og jeg husker alt sammen 100% når jeg våkner etter drømmen, som om det har skjedd liksom.. Og noen ganger lurer jeg på om det eglentig var en drøm, men det må det jo ha vært. 

Jeg bare lurer; er dette normalt? Hva kan det bety, er det noen nettsider ellernoe som noen vet om hvor jeg kan skrive inn drømmene og få forklaring ellernoe? Jeg føler nesten at det er et tegn, enten på at jeg bør holde meg unna personen, eller motsatt.. Jeg blir på en måte litt glad etter drømmene og føler at jeg skulle ønske det skjedde, eller så får jeg skyldfølelse. Litt småekkelt, men samtidig vil jeg fortsette å drømme, siden da føles det ut som om jeg får vært med personen.

hah, søt sa du? 

- Har dette skjedd deg før?
- Har du en "forklaring" eller en nettside hvor jeg kan få svar?
 


 • 30.04.2012 kl.12:53
  Jeg syntes du bør snakke med denne personen, kanskje om drømmene? Eller så bør du bare være med den!
  30.04.2012 kl.12:57
  Eg har drømt om personar før, som eg tenker ekstra mykje på, men det har ikkje skjedd samanhengande.Før du spør nokon som eventuelt KlaraKlok.no, så kan du jo snakka med foreldrene dine? Dei veit heilt sikkert mykje om detta :) Klem!
  Anonym
  30.04.2012 kl.13:01
  Dette bare MÅ du sjekke ut ass :D

  http://no.gosupermodel.com/tscinv/bFikmiA9XcqQ1X8Q
  30.04.2012 kl.13:01
  Hei :) Du, jeg aner ikke hva det kan være, men det kan jo være en slags dagdrøm, flere av vennene mine gjør det, men likevel..jeg har aldri hørt om noe sånt før. Ikke at jeg er ekspert på drømmer akuratt, da. Fant dette på wikipedia: En dagdrøm er fantasier, drømmer og illusjoner man kan ha i dagliglivet. Når man dagdrømmer kommer man inn i en slags trance der du ser for deg ting og kommer inn på nye tanker mens man er våken. Man kan dagdrømme når som helst, både på skolebenken og på venteværelset. Så, det kan jo bare være det :) Kanskje du kan ta en snakk med helsesøster eller noe sånt? :) Lykke til!
  30.04.2012 kl.13:28
  Alt du tenker på gjennom en dag blir "lagret" og du drømmer om det, du trenger ikke tenke på det rett før du legger deg men det ligger fortsatt der i underbevisstheten... Man drømmer om noe man har tenkt på/sett/hørt om samme dagen, omså noen bare har nevnt det så lagrer hjernen det, og du drømmer om det:)
  30.04.2012 kl.13:31
  Utrolig fin genser du hadde på deg! :)
  30.04.2012 kl.13:43
  har ikke skjedd meg før nei.. du kan vel prøve å søke det opp på google, jeg finner svar på det meste med å søke der , hehe :)

  Ha en fin dag videre da! :)
  30.04.2012 kl.14:13
  det har skjedd med meg fleir ganger. Men eg har sånne drømmer at for eksemplen 20.juli fjor drømdenegbom ei bomba og ein mann som lignar på Abb(gjett om eg skvatt fyrste gang eg såg han på tv.)
  30.04.2012 kl.14:16
  Det har skjedd meg ett par ganger. Jeg lå og stirret mot lyset som kom under dørkarmen min og ventet på at jeg skulle sovne. Plutselig så sto det en høy blond gutt med grå hettegenser bøyd over sengen min. Jeg kvapp så sinnsykt at jeg angrep han. datt på gulvet og slengte nattbordet mitt langt ut på gulvet. jeg "våknet" av at jeg skrek så høyt at jeg fikk vondt i halsen. Når jeg hadde kommet meg opp i sengen igjen, så lå jeg og tenkte om det var en drøm eller om det var virkelighet. Jeg fant ut at nå var det faktisk så mørkt i rommet at jeg ikke kunne ha sett noe uansett om det var noen der. Det som hadde skjedd da er at jeg hadde "sovnet" uten å merke det. når du går i søvne så slår bare den ene delen av hjernen seg av. Og den andre er våken slik at du kan få lignende hallusinasjoner. Jeg er en veldig spirituell person så jeg mener det er positivt. Hvis du søker på Lucid dreaming så får du kanskje noen svar. har du noen spørsmål jeg kanskje kan svare på så er det bare å gi en lyd. du er ikke alene ;)
  Cpyt
  30.04.2012 kl.14:18
  Det er normalt. Men personen du referer til betyr symboliserer ofte en side ved deg selv. Noe du knytter til den. En uordnet kjærlighetaffære? Et usikkert vennskap? Et eller annet slikt, og at en del av personligheten din enda ikke har funnet helt ut av denne "siden" ved deg.

  Det er også en måte for hjernen å bearbeide disse tingene du bærer på slik at det skal bli lettere for deg psykisk ellers. For personer med en sorg, et savn eller lengsel evt. vil hjernen forsøke å "jobbe" med dette stoffet slik at det skal plage deg mindre. Kanskje du ikke kjenner det på dagtid, men får et fnugg av denne savnen/sorgen når du våkner på morgenen. Da er det isåfall dette som foregår i hodet ditt. Dette er ikke farlig, men tvert imot styrker psyken din. Utforsk dette mer og reflekter gjennom hva slags tilknytning du har til personen og eventuelt forsøke å prate med vedkommene. Det vil forsvinne etterhvert som hjernen din har bearbeidet dette, enten du vil det eller ikke.
  Joakim
  17.07.2012 kl.09:09
  Hei det du opplever heter søvnparalyse (parese) og er uffatelig skremmende og oppleve. Det finnes masse info om dette på nett i dag. For 10 år siden viste ingen. Jeg har slitt med søvnparalyse i minst 15 år. Har kommet i perioder jeg hatt masse stress i hode som skyldes bekymringer (frykt) enten på jobb (skole) eller kjærlighet til deg seg selv eller andre. Anbefaler at du leier en bok av Erick Fromm "om kjærlighet" og sover minst 7 timer hver natt.
  Design av: Ina Anjuta  hits