17mai snart osv (amaliemo)
Forside Legg meg til som venn Videoer Kontakt

17mai snart osv

  • 14.05.2012kl.20:44 i Blogg
  • (0)


Var i byen med Marthine idag, først var vi litt på mc donalds så dro vi og så på klær og sko til 17.mai, føler jeg gleder meg sykt! Blir herlig å slippe å gå i sånn tog (som vi gjorde på barneskolen..)

Fant iallfall sko som jeg vil ha, hadde eglentig tenkt å kjøpe Jeffrey Campbell sko, men jeg ender opp med noen fra bikbok, siden jeg ikke har så mye penger, men de jeg har bestemt meg for var utrolig fine! Skal også kjøpe kjole osv, imorgen. Noen som vet om noen fine kjoler som jeg kan kjøpe i butikk? orker ikke stresset med å kjøpe over nett, vet nelly har utrolig mange fine..

Planene på 17.mai er først å dra til åsg i 12'tiden, også være der litt, og deretter møte Marthine på stranda, så går vi kanskje videre noen andre steder senere. Har ikke eglentig planene helt klare enda, men..

Skulle eglentig møte Karoline istad, også skulle jeg også innom brun og blid for å få litt farge.. Men jeg var så sulten og gretten at jeg heller satt hjemme og ventet på at mamma skulle komme og gi meg mat, nå kom hun nettopp inn døra! lykkeeee, hade jeg vil ha for!

- Hva skal du på 17 mai?
- Hva har du gjort idag? 


  • Design av: Ina Anjuta    hits