Sunnere kosthold (amaliemo)
Forside Legg meg til som venn Videoer Kontakt

Sunnere kosthold

 • 23.06.2012kl.23:41 i Mat
 • (1)


Først og fremst må jeg bare nevne at jeg beklager det lange bloggfraværet, hehehh..

Jeg har som mål nå å være sunn i sommerferien + trene en god del. JEG GJØR DET ABSOLUTT IKKE FOR Å SLANKE MEG!! Tro meg når jeg sier dette, jeg syntes jeg er tynn nok fra før, og ville absolutt ikke vært tynnere! Men jeg vil trene og spise sunt rett og slett for å få en fin, stram kropp! Har trent en liten stund nå, og trener for det meste magen, kan lage et innlegg om hvordan jeg trener til uka! 

Det er ikke snakk om å bli sunn, for det ville jeg for det første aldri klart + det er jo sommerferie! Hallo, vil jo kose meg! Haha.. Men greia er at jeg vil ha et sunnere kosthold, ikke bli sunn.. Vil ikke bli sunn rett og slett fordi jeg ikke orker tankene "ååååh, vil ha godteri... Vil ha potetgull.. Det kan vel ikke skade å sette på en pizza..? -neiii, ikke gjør det, du er sunn, du klarer det!!!! kom igjen, du skal jo bare være sunn for evig liksom" gidder ikke bruke tiden min på å si til meg selv at jeg ikke får spise noe usunt, hahah.. Men serriøst, det siste året har jeg spist pizza rundt 5 ganger i uken, og kjedespist hele tiden (jeg kjededusjer også, lol) så jeg vil rett og slett bare få et sunnere kosthold!

Dro ned til butikken og kjøpte sunn mat istad, haha, følte meg nokså teit. Her kommer en 14 år gammel jente inn i butikken med såkalte treningsklær, nesten ikke sminke og rudolphs nese (forkjølet) Også begynner jeg å gå rundt og lese bakpå div varer som ser sunne ut for å skjekke om det er sunt, hahah..


 


Har forresten farget håret, er vel mye jeg må oppdatere dere om fremover.. Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen nå ;-)

- Er du sunn? // Ville du klart å bli det? 


 • silje
  24.06.2012 kl.10:52
  Så pen du er<3 Lykke til!
  Design av: Ina Anjuta  hits