amaliemo -
Forside Add meg Videoer Kontakt

"VÅKEN" DRØMMING? HJELP

 • 30.04.2012kl.12:33
 • (11)


Tror ikke jeg bør skrive så mye om selve drømmingen på bloggen, ettersom mange jeg kjenner leser bloggen min, og det kan virke litt rart..

Men greia er at jeg drømmer om samme person (en jeg kjenner, som jeg tenker på ekstremt mye) hver natt.. Og det føles ut som om jeg ligger våken, at jeg bare ligger i senga og ser rommet mitt i mørket, alt er liksom i øynene mine sitt perspektiv, om dere skjønner, og jeg ser alt jeg vanligvis ser når er ligger i senga, og jeg kan se klærne jeg sover i og alt sammen, alt jeg ser stemmer med virkeligheten.. Også kommer denne personen inn på rommet mitt, mens jeg ligger og sover på en måte, så våkner jeg, også gjør vi div. ting, i noen av drømmene så kan jeg ikke se "den" engang, jeg kan bare høre stemmen dens og føle at "den" er der.. Og jeg kan liksom gjøre alt jeg vil i drømmene, jeg kan gå rundt, og jeg tenker selv, jeg blir liksom smånervøs og tenker akkurat som jeg gjør om dagen. Og jeg husker alt sammen 100% når jeg våkner etter drømmen, som om det har skjedd liksom.. Og noen ganger lurer jeg på om det eglentig var en drøm, men det må det jo ha vært. 

Jeg bare lurer; er dette normalt? Hva kan det bety, er det noen nettsider ellernoe som noen vet om hvor jeg kan skrive inn drømmene og få forklaring ellernoe? Jeg føler nesten at det er et tegn, enten på at jeg bør holde meg unna personen, eller motsatt.. Jeg blir på en måte litt glad etter drømmene og føler at jeg skulle ønske det skjedde, eller så får jeg skyldfølelse. Litt småekkelt, men samtidig vil jeg fortsette å drømme, siden da føles det ut som om jeg får vært med personen.

hah, søt sa du? 

- Har dette skjedd deg før?
- Har du en "forklaring" eller en nettside hvor jeg kan få svar?
 

 • Dagens frokost - Amerikanske pannekaker

  • 29.04.2012kl.12:45
  • (4)


  Nam, endelig en ordentlig frokost! Skulle ønske jeg kunne ordnet sånn mat i skoledagene, da hadde jeg sluppet å tigge etter mat fra venner, hah!  Liiiten tigger♥

 • HEVNVIDEO

  • 28.04.2012kl.22:09
  • (5)  lol, Kristoffer og Didrik fant ut bloggen til meg og Marthine og postet link til de på facebook, og siden jeg filmet hele greia så er dette min måte å ta hevn på :-))) Var vel en slags hevn på meg selv også, ettersom jeg virker litt teit.. Men same shit. Nå sier Kristoffer at jeg skal glede meg til neste gang vi møtes XDXDXDXDXD

 • Min dag

  • 28.04.2012kl.20:16
  • (9)


  Dagen startet med at jeg koste med min kjære kanin, og hadde han litt ute i innhegningen! Herregud, så grønt gresset er blitt, merket det ikke før idag!  hahah, fyflate, ser ut som om jeg kaster opp, men nei. Det er slik man koser med kaniner nå for tiden, dere er vel enige om at det er litt ork å klatre ned til bakken for å kose liksom?

  grønt gress, er faktisk grønnere i virkeligheten!

  rundt 1 eller 2 dro jeg ned til byen med marthine for å ta litt sol!

  senere dro vi ned til subway som akkurat har åpnet i horten, ble eglentig litt småskuffet, forventet mere.. Men det var godt da! Synd jeg ikke kunne nyte det ettersom jeg akkurat hadde tatt tannblekning og tennene begynte å ise....

  så dro vi til byen, og hang litt på kjøpesenteret hvor vi møtte folk.. Kan si det var.. interessant! Tror ikke jeg bør si mer. Ble tatt en del bilder, men orker ikke spørre folk om det er greit om jeg legger ut bilder, så tok heller et bakfrabilde, tatt av vår vakre fotograf Miriam!

  Tror da det er alt jeg har gjort idag.. Kom hjem for rundt en time siden, skal ut med sherin nå! Hadebra, om jeg orker å ta bilder så gjør jeg det.. Føler faktisk jeg gjør ganske mye nå for tiden, en periode tidligere satt jeg bare på pc'n hele dagen omtrent, deilig å komme seg litt ut da! Føler også at jeg sover bedre om natten når jeg er mere aktiv om dagen, om dere skjønner? :pp

  - Hva har du gjort idag?

 • God morgen + Tubetopp

  • 28.04.2012kl.10:56
  • (2)


  Er bare så ekstremt herlig med langhelg, det er jo en slags mini-ferie! 
   
  Jeg bare visste denne dagen ville bli spesiell da jeg våknet opp til sol ute og tok en mandarin som så ut som dette! 

  Dagens planer er å ta sol med Marthine, og så drar vi til subway og møter folk etter (johoo, vi har fått subway i horten!) Skal også ut snart og ta litt bilder, til ny header!

  // fra gina tricot 

  Skal få trent magen min, slik at jeg får fin mage til sommeren! Dere får se resultater da den tid kommer... Må vel få startet treningen snart!
   
  -Hva skal du idag? 

 • Spørsmålsrunde!

  • 25.04.2012kl.16:36
  • (12)


  Setter igang en spørsmåls runde! Spør om alt mellom himmel og jord så svarer jeg på video en dag iløpet av uken ellernoe! :-))) 

 • 22.04.2012

  • 22.04.2012kl.18:24
  • (3)


  Planene idag var eglentig å rydde rommet og redigere en video til noe skolegreier, men jeg møtte heller "venner" og det endte opp med at vi dro til en gutt i 10.kl og så på film, hvor jeg var den eneste jenta med tre andre gutter... Men koselig var det, da! Nå kom jeg nettopp hjem omtrent, og må jobbe videre med denne filmgreia.. Heldigvis sparte jeg på jordbæra jeg kjøpte igår, hvis ikke ville jeg vært sulten og død nå XDXD ♥

  Noen som kan "gjette" hva som har skjedd? Skriver mer om det senere!

  dette driver jeg vel med nå, redigerer videoen, er ikke så ille da! Bedre enn annet skolearbeid spør du meg!

  -Hva har du gjort idag?

 • God morgen!!

  • 21.04.2012kl.09:39
  • (1)


  Grunnen til at jeg og Sherin ikke fikk blogget igår er at det skjedde utrolig mye drama igår, ekstremt! Men vi blogger jo nå så.. 


  Sherin overnattet hos meg inatt, vi skulle eglentig være med og henge opp plakater til de KONY 2012 greiene, men vi sovnet, fordi vi var så trøtte..
   
  Bikkja mi♥

  morgenhår<33333 dere vil ikke se trynet mitt om morran!

   - Hva skal du idag?

 • Har dere hørt om boken fristende lavkarbo?

  • 20.04.2012kl.12:49
  • (2)


  Cecilie, hun som har skrevet den er faktisk læreren min, kult eller hva!? 

  Er hun ikke pen? Kuleste læreren ever! Håper hun leser dette, så får jeg kanskje bedre karakterer! BTW: KJØP BOKA HENNES, DA BLIR HUN RIK!!!

  Forresten, akkurat nå slapper jeg av med Emil og Sherin, vi holder på med noe oppgave-greier. Elsker å ha MIN pc på skolen, mye bedre å blogge fra!! <3 Sherin skal kanskje komme ikveld, så da kommer det nok noen kule pip fra oss! Snakkast!! 

 • Min dag

  • 19.04.2012kl.18:29
  • (6)


  Da er jeg nettopp kommet hjem, hadde besøk av Sherin rett etter skolen også tok vi bussen til byen for å blandt annet se om vi fant noen morsomme folk, men det fant vi ikke, vi ser alltid masse rare og morsomme folk når vi er rundt omkring, men når vi faktisk drar dit og ser etter morsomme folk er det nesten ingen...
   
  Venter på busseeeeeen

  Sherin<3  lurer på om håret mitt ser så orange ut på ekte, eller om det  bare er bildet...

  hahah

  fyflaaate, dere skulle bare sett igår, det var en sånn syykt kult mann inne på sjøsiden (kjøpesenteret vårt) som satt opp disse ballongene, også gikk han bortover med masse ballonger også lo vi av han, så begynte han å gjøre de morsomste ting.....

  Etter jeg hadde vært i byen tok jeg bussen ned til Marthine, fordi vi skulle spørre om hvor mye det kostet å starte å trene på trimhuset, vi skal starte der, wihuuu! Etter jeg hadde vært med Marthine i rundt en halvtime ble hun så kjedelig at jeg stakk hjem... (Neida, hun skulle på dansing, og jeg orket ikke bli med, moahahha!)

  Marthine har blogg: www.mgranstad.blogg.no Er hun ikke søt? ♥

  Dagen er enda ung, så skal kanskje finne på noe med Sherin etterpå! + Har en litt småmorsom video fra istad jeg kanskje legger ut ikveld! Skal også få lagd en header.......

  - Hva har du gjort idag? 
 • hits