amaliemo -
Forside Add meg Videoer Kontakt

Still meg spm

 • 30.06.2012kl.18:36
 • (2)


Nå blogger jeg fra mobilen fordi jeg er i drammen, kommer hjem ikveld! Iallfall, spør meg om hva som helst, så svarer jeg imorgen!

 • The big bang theory

  • 30.06.2012kl.00:37
  • (1)


  Chiller max! Lurer på hvor mange episoder (eller sesonger..) jeg kommer til å ende opp med å se før jeg sovner... Jaujau, det er hva sommerferie er til for!  

  raaaaawr  uten sminke (kun øyebryn)

  Kos dere inatt! 

 • Rydde, rydde, rydde, vaske, rydde

  • 29.06.2012kl.16:35
  • (3)


  Nå føler jeg meg ganske flink, har ryddet hele stua + at jeg måtte ut i pøsregn og ta ned mesteparten av teltet og dra inn madrassene, dynene osv, gjett om det var vanskelig, tok nesten en halvtime, og jeg var våtere enn atlanterhavet etterpå! Men nå er alt hengt til tørk, fyy så voksen jeg føler meg!  

  FØR:

  skurrete..

  ETTER:
   

  Serriøst, jeg tror det aldri har vært så ryddig her før (vi flyttet inn for et år siden) I mine øyne var det ganske ryddig fra før (det ser verre ut til vanlig) så da var det jo ganske enkelt å rydde! Når mamma kommer hjem skal jeg spørre veldig pent om vi kunne dratt til gran canaria iløpet av sommerferien, når henne får ferie! Jeg husker vi var der flere ganger da jeg var liten.. Så jeg håper virkelig hun sier ja, for vi skal ingen steder i sommer, jeg skal bare være med venner og antageligvis dra til tyskland med idaa♥ ellers skal jeg jo ta flere turer til tusenfryd + dra til bø, og overnatte der. Det er vel det jeg skal i sommerferien tror jeg. Men det kommer vel flere planer etterhvert, jeg syntes egentlig det er gøy å bare kose seg med venner, som jeg har gjort vær dag omtrent frem til nå (ikke idag..) men etterhvert drar jo de fleste bort osv?
  burde kanskje vasket dette og? neitakk


  Avslutter innlegget med bikkja mi ♥
   
  - Hva skal du i sommerferien?
  - Pleier du å rydde hjemme?
   

 • Sykt fint vær!

  • 29.06.2012kl.13:04
  • (2)  - NEI! Hele morgenen har det sett omtrent slik ut.. (google bilde) 

  Våknet klokken 11 fordi jeg måtte løpe ut og legge presenninger oppå teltet, fordi jeg var redd det skulle komme regn igjennom, ettersom begge madrassene mine ligger inni der.. Da snakker jeg ikke om sånne liggeunderlag ellernoe, men ordentlige sengemadrasser. Haha, liker å ha litt luksus når jeg sover ute, og jeg orket ikke ta det inn igår..

  Men ja, siden det er så dårlig vær idag skal jeg ta meg en dag hjemme tenker jeg. Jeg er så gira på å være med venner hele tiden, nå som vi har fri. Og jeg er forskjølet i tilegg, så idag skal jeg rydde, trene, blogge, slappe av og konsentrere meg om å bli frisk, flinkjente!

  // Tatt igår

  - Hvordan er været hos deg?
  - Hva skal du idag? 

 • Idag + bilder fra fjelltur

  • 28.06.2012kl.19:40
  • (1)


  Maya overnattet inatt, og vi sov i telt i hagen! Tok sin tid å sette opp teltet, for å si det slik.. Hahah, naboen mobbet oss jo omtrent. Rart hvor usosial jeg er i nabolaget, aldri sett han før.. Jaja, hjelper vel ikke mye med at jeg aldri er hjemme, så. 

  Vel, dagen startet med at Maya vekket meg kl halv 8, kan si jeg ble litt sånn småirritert, senere så vi en film før vi dro til åsgårdstrand og var på stranda og litt hos Maya. Med en gang jeg kom hjem bestemte jeg meg for at jeg ville gå tur, jojo, måtte vel skje før eller siden. Og siden jeg ikke ville gå alene tvang jeg mamma til å bli med, moahaha. Dere aner ikke hvor mye jeg trengte å tilbringe tid med hun, altså!
  Kommer video etterpå tenker jeg! Nå skal jeg trene!

  - Hva har du gjort idag?

 • Sunnere kosthold

  • 23.06.2012kl.23:41
  • (1)


  Først og fremst må jeg bare nevne at jeg beklager det lange bloggfraværet, hehehh..

  Jeg har som mål nå å være sunn i sommerferien + trene en god del. JEG GJØR DET ABSOLUTT IKKE FOR Å SLANKE MEG!! Tro meg når jeg sier dette, jeg syntes jeg er tynn nok fra før, og ville absolutt ikke vært tynnere! Men jeg vil trene og spise sunt rett og slett for å få en fin, stram kropp! Har trent en liten stund nå, og trener for det meste magen, kan lage et innlegg om hvordan jeg trener til uka! 

  Det er ikke snakk om å bli sunn, for det ville jeg for det første aldri klart + det er jo sommerferie! Hallo, vil jo kose meg! Haha.. Men greia er at jeg vil ha et sunnere kosthold, ikke bli sunn.. Vil ikke bli sunn rett og slett fordi jeg ikke orker tankene "ååååh, vil ha godteri... Vil ha potetgull.. Det kan vel ikke skade å sette på en pizza..? -neiii, ikke gjør det, du er sunn, du klarer det!!!! kom igjen, du skal jo bare være sunn for evig liksom" gidder ikke bruke tiden min på å si til meg selv at jeg ikke får spise noe usunt, hahah.. Men serriøst, det siste året har jeg spist pizza rundt 5 ganger i uken, og kjedespist hele tiden (jeg kjededusjer også, lol) så jeg vil rett og slett bare få et sunnere kosthold!

  Dro ned til butikken og kjøpte sunn mat istad, haha, følte meg nokså teit. Her kommer en 14 år gammel jente inn i butikken med såkalte treningsklær, nesten ikke sminke og rudolphs nese (forkjølet) Også begynner jeg å gå rundt og lese bakpå div varer som ser sunne ut for å skjekke om det er sunt, hahah..


   


  Har forresten farget håret, er vel mye jeg må oppdatere dere om fremover.. Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen nå ;-)

  - Er du sunn? // Ville du klart å bli det? 
 • hits