amaliemo -
Forside Legg meg til som venn Videoer Kontakt

Tips; Vekkerklokke på pc!

 • 25.01.2012kl.15:26
 • (1)


Last ned her: http://download.cnet.com/windows/3055-2350_4-10782584.html?tag=pdl-redir


Syntes eglentig det var litt smart, har tenkt å sette på masse vekkerklokker, slik at jeg klarer å våkne! 
 
- Har du vekkerklokke på pc'n? 

 • Tips til dere som vil slutte å blite negler!!

  • 05.01.2012kl.19:02
  • (11)


  Ta mange lag med neglakk på! Det hjelper serriøst! Etter at jeg gjorde det (for noen dager siden) har jeg ikke bitt i det  hele tatt! 
   
  // Bilde fra google!

  Beklager kort innlegg.. Var hos Nikolas istad med Maya, og det var ganske så gøy ^^ Jeg er ekstremt trøtt.. så vil eglentig bare legge meg snart.. 

 • Hvordan bli sunnere -Tips

  • 28.12.2011kl.21:34
  • (22)


  Her kommer et par tips til hvordan man kan bli sunnere, det er jo lettere sagt enn gjort, for mange (inkludert meg) er det vanskelig og orke å trene, holde seg unna godsakene og å spise sunt! så for oss kan det være lettere om man starter smått! -Alt som står under her har jeg skrevet, og ikke kopiert.

  Drikk vann!
  Prøv å drikke minst 8 glass vann pr dag.
  Om du ikke klarer å spise sunt hele tiden, start smått! Hva med en dag i uka som er 100% sunn?
  Litt er bedre enn ingenting, jeg hadde aldri klart å spise sunt i en hel måned eller noe slikt, jeg prøvde en gang å holde meg unna godteri i en uke, men etter to dager løp jeg nesten til butikken rett etter skolen for å kjøpe godteri.. hahah! Så om du er som meg, er det jo en mulighet å starte å spise 100% sunt en gang i uka (eller mer) Fra og med nå skal jeg begynne å spise sunt hver torsdag!

  Frukt er sunt og digg!
  Jeg vedder på at langt over halvparten som leser dette må inrømme at frukt er utrolig godt! Noe jeg syntes er litt morsomt er å teste ut nye frukter, istad gikk jeg til kiwi og kjøpte alle fruktene jeg fant som jeg ikke hadde smakt ordentlig på (har smakt alle før eglentig, men ikke sånn ordentlig)

  Fra venstre: Grape fruit, lime, mango

  Trening gjør susen!
  Gå tur og sykling er trening, og det er ikke direkte slitsomt, jeg tenker mer på det som en hverdagsting eglentig! Det å ta litt styrketrening hver dag gjør også susen! Jeg tar faktisk push-ups og sit-ups nesten hver kveld! Det er jo mange andre måter å trene på, men kan jo ikke skrive ned alt.. Men løping er bra! jeg pleier å gjøre det på tredemølla vår litt ofte nå!
   
   hehe, jeg sier ikke at jeg gjør alt dette, det er bare noen tips jeg kom på! Når jeg skriver dette høres det ut som om jeg er kjempesunn, men nei, jeg spiser usunt hver eneste dag omtrent.

  skjekk ut disse bloggene: 
  http://annkristinnaadland.blogg.no , http://heleneskib.blogg.no/  og  http://ragnhildsmith.blogg.no/  
 • hits